Aangesloten bij QShops
Brievenbus verzending met track&trace ondergoed - boxershorts - lingerie +31 58 203 72 82 Contact 

Verfijnen

Vrouwen

Merk

ABC breast care
Amoena postoperatieve bh
Amoena Prothese Sportbh
Anita Active Sport BH
Anita Care
Carefix
Lovable BH en Lingerie
NordiCare
Recobra
Royce BH en Lingerie
Silima
Theya healthcare
Triaction by Triumph

Type


Maat


Kleur

Blauw
Groen
Huidskleur
Grijs
Paars
Rose
Wit
Zwart
Design`s
Roomkleur

Materiaal

Katoen
Microvezel
Polyamide
Polyester

BH na borstoperatie

BH na borstoperatie - Postoperatieve bh's geven verlichting, compressie en zorgen voor een mooier, sneller herstel. De volgende bh's zijn geselecteerd a.d.h.v. ervaring als best verkochte modellen. Ze zijn direct leverbaar en geschikt om te dragen na iedere borstoperatie, ook na plastische borstoperaties:

De Theya healthcare en de Amoena Theraport 2161 beha's zijn geschikt om door te dragen tijdens radiotherapie. 

Indien u niet zeker weet welke model voor uw operatie het meest geschikt zal zijn, bel of mail dan even met onze mammacare adviseuse / verpleegkundige: info@lingeriehuisonline.nl of bel: 058 2037282. U kunt ook een pas afspraak maken.

BH na borstverkleining      BH na borstvergroting      BH na borstsparende operatie       BH na mastectomie   BH bij bestraling

BH na borstlift       Explantatie


Peony TL001F voorgevormde postoperatieve bh
Theya healthcare
direct leverbaar
€ 64,95
Peony TL002C voorgevormde postoperatieve bh met rits
Theya healthcare
direct leverbaar
€ 64,95
Postoperatieve bh 5546
Anita Active Sport BH
€ 49,95
Mirabelle Queen postoperatieve compressie bh 31145 (3XL en 4XL)
NordiCare
direct leverbaar
€ 69,95
Mirabelle postoperatieve compressie bh 31144
NordiCare
direct leverbaar
vanaf € 59,95
ABC prothese bh 110
ABC breast care
€ 33,00
Cosamia Prothese bh 5311X
Anita Care
€ 64,95
Isra Prothesebeha 5315X
Anita Care
€ 36,95
Postoperatieve compressie bh Sarah
Amoena postoperatieve bh
€ 57,50
Postoperatieve bh Theraport 2161 katoen
Amoena postoperatieve bh
Direct leverbaar
€ 57,50
Compressie bh Patricia met rits 2863N
Amoena postoperatieve bh
€ 64,50
Recobra postoperatieve bh 3499
Recobra
Direct leverbaar
€ 59,95
ABC cotton comfort bh
ABC breast care
€ 54,95
Sport bh zonder beugel met voorsluiting 5523
Anita Active Sport BH
direct leverbaar
€ 56,00
Postoperatieve compressiebeha 1199
Anita Care
€ 79,00
Compressie bh 1094
Anita Care
€ 146,50
Sport bh zonder beugel met voorsluiting 5523 (2-pack)
Anita Active Sport BH
direct leverbaar
€ 110,00
Sport BH met voorsluiting zonder beugel L4391
Lovable BH en Lingerie
€ 40,95
Silver postoperatieve bh 1008
Royce BH en Lingerie
direct leverbaar
van € 49,95 € 39,95
Postoperatieve bh Cara 57230
Silima
€ 98,95

Welke bh na uw borstoperatie?

Welke postoperatieve beha? De medische beha's zijn speciaal ontworpen om te dragen na een borstoperatie. In principe is iedere medisch beha geschikt om te dragen na een borstoperatie, echter is de ene meer of minder geschikt na jouw specifieke borstoperatie. Dit heeft mede te maken met de mate van compressie welke gewenst is na de operatie. De ene operatie geeft meer vochtvorming waardoor er een hogere compressie nodig is. Bij het plaatsen van inwendige implantaten is het belangrijk dat deze op de juiste manier worden gefixeerd. 
Ze zijn zacht, aangenaam, geven verlichting en zijn functioneel.

Postoperatieve beha na een borstvergroting of een borstlift:
Bij het plaatsen van inwendige borstprotheses is het belangrijk om de deze goed te fixeren op de juiste manier, zodat de tepels naar voren wijzen. Het is daarbij belangrijk te kiezen voor een beha met een stevige compressie. Die stevig aansluit. Deze mag zeker niet te ruim zijn. Als dit het geval is dan schuift deze aan de onderzijde tegen de borsten aan, waardoor de tepels naar beneden gaan wijzen! Het is juist de bedoeling dat de tepels mooi naar voren wijzen. Strak aansluiten is dus belangrijk. Houd er tijdens het passen rekening mee dat iedere beha altijd nog rekt. Als deze net ietsje te strak zit, dan rekt dit na het indragen en dan zal deze precies goed zijn.

Welke bh na een borstamputatie:
Na een mastectomie (borstamputatie) wordt er na verloop van tijd veelal gekozen voor tijdelijke wattenprotheses. Deze kunnen gedragen worden in een geschikte prothesebeha. Deze heeft speciale hoesjes aan de binnenzijde, waardoor de borstprothese beter op haar plek blijft zitten. Zo'n prothese zorgt ervoor dat er weer symmetrie is aan beide zijden.
Als de wonden zijn genezen, na 8  tot 12 weken dan kan er gekozen worden voor een siliconen borst prothese.
Kies na de operatie voor een zachte bh met een lichte tot stevige compressie. Aanraders zijn de merken NordiCare en de Theya healthcare.

Welke bh na een borstsparende operatie?
Na een borstsparende operatie is het belangrijk op te kiezen voor een zachte model met een medium tot stevige compressie. De compressie zorgt ervoor dat wondvochtsneller wordt opgenomen, waardoor de wonden sneller genezen. Veel verkocht zijn de modellen van Theya Healthcare, Amoena Theraport 2161 bh en de Recobra 3499. Allen zijn bijzonder aangenaam en zacht. De theraport kan ook gedragen worden in de ruimte van de bestralingstherapie. Ze zijn geschikt om door te dragen tijdens de periode van bestraling / radiotherapie.

Borstvergroting en borstlift: Na de operatie, waarbij er implantaten zijn geplaatst is het belangrijk te kiezen voor een bh met een stevige tot extra stevige compressie. Dit helpt het wondvocht tegen te gaan en houdt de implantaten goed op haar plek. Bij het fixeren van de protheses is erg belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. De tepels horen recht naar voren te wijzen. Kies nooit voor een te ruime beha. Dit voelt misschien, tijdens het passen ietsje fijner, echter na het indragen wordt deze veel te ruim. De bh drukt dan aan de onderzijde tegen de borsten, waardoor de tepels naar beneden wijzen. Dit zorgt ervoor dat de implantaten niet op de juiste manier "vastgroeien". Het bestverkochte model: De Nordicare compressie bh en de Theya peony hook & Eye. Ook bij een borstlift zonder implantaten zijn deze beha's de juiste keuze.

Borstverkleining: Kies voor een bh met een postoperatieve beha met een medium tot stevige compressie. De druk helpt het vocht te verminderen in de borsten, hierdoor is het herstel sneller en mooier. De anker-vormige littekens zitten aan de onderzijde van de borst. Een goede medische beha zorgt ervoor dat deze littekens zoveel mogelijk rust krijgen voor een zo mooi mogelijk resultaat. Ook biedt de bh verlichting en zijn sommige bh's antibacterieel. De Nordicare en de Theya Peony fast frontening haak en oog, is ook na deze operatie een hele goede keuze. Deze bh's zijn naadloos, ontzien de littekens geven de juiste mate van compressie en bieden verlichting. Daarnaast hebben ze een fijn comfort, en dat is fijn aangezien de bh voor een langere periode dag en nacht gedragen dient te worden.

Kies de beha altijd strak passend, deze postoperatieve beha's zijn elastisch en vormen zich altijd naar uw lichaam. Ze rekken altijd nog.
Gebruik nooit agressieve wasmiddelen of wasverzachter. Deze tasten het elastaan aan waardoor ze teveel gaan uitrekken. Het beste is altijd een handwasje met een mild wasmiddel. Pas altijd even voor de operatie, dan weet u of deze u goed bevalt, en dan kan de beha alvast ingedragen worden.

Nooit eerder was het zo belangrijk om een bh te kiezen van goede kwaliteit. Dit zorgt voor meer comfort tijdens de herstelperiode en een snellere, mooiere genezing.

Waar moet ik op letten tijdens het passen:

Als het mogelijk is, pas dan altijd voorafgaand de borstoperatie. Let erop dat de beha strak maar comfortabel past met in het achterhoofd dat deze altijd nog iets rekt. 

Voorgevormde postoperatieve compressie bh's:

Erg blij zijn we met het medische merk Theya healthcare. Dit is een voornaam merk in Engeland, en wordt veel gebruikt in de ziekenhuizen en aangeraden door chirurgen. Wat dit merk uniek maakt is de voorvorming in de cup! Deze is uitneembaar. De pads zijn ademend en zacht. Veel postoperatieve beha's zijn lastig onder nauwe kleding, of laag uitgesneden tops. Theya healthcare heeft hier rekening mee gehouden. Ze geven ook na een borstoperatie een mooie vorming, verhullen oneffenheden. Daarnaast worden ze gemaakt van antibacterieel bamboo materiaal, minder kans op infecties en bijzonder zacht. Samen met de Amoena 2161 theraport is Theya healthcare het aangenaamst op de huid. Bijzonder fijn op de gevoelige huid en handig om door te dragen bij eventuele radiotherapie.

Een pas afspraak is mogelijk.

De bestverkochte modellen worden uit voorraad geleverd met gratis verzending, levertijd 1 werkdag, vandaag besteld = morgen in huis.

In verband met de hygiëne is het belangrijk om 2 aan te schaffen. In verband met de hygiëne dienen ze iedere dag gewassen te worden.Openingstijden

Telefonisch contact +31 58 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken

Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

+31 58 203 72 82
info@lingeriehuisonline.be

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!