Aangesloten bij QShops
Let op dit is een Nederlandse site, de retourkosten zijn hoger! +31 58 203 72 82
Contact 

De levertijden kunnen i.v.m. het coronavirus Covid 19 soms wat langer zijn dan gebruikelijk.
Onze vervoerder PostNL neemt alle, door de overheid ingevoerde maatregelen in acht. We bezorgen nog steeds jouw post en pakketten.
Maar wél volgens de richtlijnen van het RIVM natuurlijk. Je pakket is hierdoor soms wat langer onderweg.


Welke postoperatieve bh kiezen?

Welke postoperatieve bh kiezen?

Een postoperatieve bh is speciaal ontworpen om te dragen na een borst operatie. Gericht op het comfort en ter bevordering van de wondgenezing. Veelal zijn ze ontworpen in samenwerking met chirurgen.
Deze medische bh's geven verlichting, compressie, en bevorderen het herstel. De mate van compressie is afhankelijk van uw operatie.

Medische bh's hebben veelal een voorsluiting. Dit is erg fijn aangezien u dan niet op de sluiting ligt. Ook kan het medische personeel eenvoudig de bh even openen aan de voorzijde om zo het wondgebied goed te kunnen beoordelen. Het aantrekken gaat ook gemakkelijker, fijn als de armen en het wondgebied gevoelig zijn.

Na plastische operaties dient de bh voor een periode van minimaal 6-8 weken gedragen te worden, dag en nacht. Een fijn comfort is dus erg belangrijk.

  • Bij twijfel zijn er 3 postoperatieve bh's aan te raden. Deze 3 zijn  altijd goed en hebben een easy fit. Hierdoor is de maat gemakkelijker en voorkomt u het heen en weer sturen. Dit zijn de Theya healthcare Peony postoperatieve bh met voorsluitingPostoperatieve compressie bh NordiCare Mirabelle 31144 en de Amoena Sarah. Deze 3 beha's hebben een mate van compressie welke geschikt is na iedere borstoperatie. Medische en plastische borstoperaties, met en zonder inwendige implantaten. De Theya is zachter en meer geschikt om door te dragen tijdens een eventueel na traject zoals bestraling. De Nordicare geeft net wat meer compressie en is iets steviger. De Sarah is gemaakt van wat dikker materiaal en geeft van deze 3 de meeste compressie. Kijk in de maattabellen voor de juiste maat.

Welke bh na een borstoperatie?

Voor overleg kunt u altijd met onze verpleegkundige / mammacare adviseuse bellen of mailen: Tel: 058 203 72 82 of mail: info@lingeriehuisonline.nl. Woont u in de buurt? Maak dan gerust een pas afspraak.

Bh na mastectomie: na een mastectomie is het goed om te kiezen voor een bh met een lichte/stevige compressie voorzien van prothese hoesjes. Al vrij snel na de operatie kan er in deze bh's een tijdelijke, stoffen borstprothese gedragen worden.
Fijn en veel verkocht zijn de Theya Peony bhAmoena 2161 theraport bh, Nordicare 31144, Bijzonder fijne bh met een hoog gehalte katoen. Deze bh's zijn door te dragen als comfort bh als er een siliconen prothese is aangemeten.

BH na borstsparende operatie:  Het is goed om te kiezen voor een comfortabele zachte bh welke toch een stevige compressie geeft op het wondgebied. Hiermee is er minder kans op vochtvorming en dit komt de wondgenezing te goede.
Fijn en veel verkocht zijn de Amoena 2161 theraport bh en de Theya voorgevormde postoperatieve bh. Ook zijn deze bh's zacht genoeg om te dragen tijdens een eventueel na traject van bestraling.

Bh na een borstverkleining: Na een borstverkleining is een stevige compressie gewenst. Dit gaat vochtvorming tegen en bevordert de wondgenezing. Zonder vocht is er een snellere en mooiere wondgenezing. Littekens herstellen dus mooier.
Soms geven chirurgen aan te kiezen voor een goede sport bh. Deze geven een soortgelijke druk als de postoperatieve bh's. Het grote verschil zit vooral in het comfort en de voorsluiting.
Best verkocht zijn de Theya healthcare bhAnita Active Sportbeha 5523 en de Amoena postoperatieve compressie bh Sarah.

Bh na borstvergroting: Kies een bh met een stevige compressie. De bh hoort echt stevig aan te sluiten. Alle bh's rekken na het indragen nog, de bh mag nooit te groot gekozen worden. Dan gaat de onderband namelijk omhoog en deze duwt dan de borst omhoog, waardoor de tepels naar beneden gaan wijzen. De bedoeling is juist dat de tepels mooi naar voren wijzen. De bh hoort dus bij het passen strak aan te sluiten, na het indragen past de bh zich aan en voelt deze minder strak. Best verkocht is de Theya healthcare bhAmoena postoperatieve compressie bh Sarah, deze geeft ook een goede compressie waardoor de littekens mooier en sneller genezen.

Tip: We raden aan om uw beha te laten checken door de chirurg of het verplegend personeel. Dan weet u zeker of de bh ook voor u geschikt zal zijn.
Openingstijden

Telefonisch contact +31 58 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken


Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

+31 58 203 72 82
info@lingeriehuisonline.be

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!