Aangesloten bij QShops
Brievenbus verzending met track&trace ondergoed - boxershorts - lingerie +31 58 203 72 82
Contact 

De levertijden kunnen langer zijn dan gebruikelijk.

De bezorging van de pakketten zal gewoon doorgaan via onze vervoerders Packs en PostNL. Zij nemen alle, door de overheid ingevoerde maatregelen in acht.


Laagste Prijsgarantie

Een bepaald artikel elders goedkoper? Wij bieden u dezelfde prijs!

Onze webshop hanteert de adviesprijzen, we kunnen uiteraard niet alle prijzen checken op de andere sites en weten ook niet of we met deze prijzen het goedkoopste zijn. Maar vind u het artikel elders goedkoper, en dit artikel is elders ook echt leverbaar, en deze webshop heeft dezelfde leveringsvoorwaarden, dan kunnen we u deze zelfde prijs aanbieden. Lees de voorwaarden hieronder.

Laagste Prijs Garantie


Wij streven ernaar u kwaliteit te leveren tegen de laagste mogelijke prijs. En daar staan wij voor. We doen ons uiterste best om steeds te kijken naar echte kwaliteit tegen een betaalbare prijs. En die betaalbare prijs zetten we om in de laagste prijsgarantie. Daar doen we niet moeilijk over!

Indien u uw product (ook kleur en maat) elders op internet (binnen Nederland) in een goedkopere aanbieding heeft gezien dan horen we dat graag van u!
Als beloning doen wij u dezelfde aanbieding en nemen wij de kosten voor verzekerd verzenden voor onze rekening.
Let er hierbij op dat u de prijzen inclusief BTW met elkaar vergelijkt en ook de verzendkosten meeneemt in uw berekening!
Deze laagste prijsgarantie geldt zelfs indien een andere internetwinkel het artikel in de aanbieding heeft, maar lees wel alle voorwaarden hieronder.

Dit zijn de voorwaarden:

Wanneer u na een aankoop aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie dan kijken we naar de prijzen die op moment van verkoop actueel waren.
U krijgt dan geen retour van geld op uw rekening maar een kortingscode die het verschil verrekent bij uw eerst volgende bestelling en dan automatisch wordt verrekend.
Indien u vooraf aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie, doen we u dezelfde aanbieding.

U dient zich te melden binnen 3 dagen na aankoop.
Het artikel dient origineel, van dezelfde kleur en volkomen identiek te zijn aan het artikel dat wij u hebben geleverd.
De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet met labels en verpakt in de originele verpakking.

Wij moeten het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website. 
Het prijsverschil moet door ons controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of 'fysieke controle’ bij de betreffende aanbieder.
wij behouden zich bovendien het recht voor, om eerst een proefaankoop te doen bij de betreffende aanbieder, alvorens wordt terugbetaald. Het artikel dient ook echt leverbaar te zijn. Soms doen webshop extreme aanbiedingen die ze helemaal niet kunnen leveren.

Producten uit (opheffings) uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, meerstuks aanbiedingen (bijv. 2 halen, 1 betalen) of kortingen op een bepaald assortiment (bijv. 50% korting op alle beugelloze bh's), beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor EU komen niet in aanmerking voor de laagste prijs garantie.

De laagste prijs garantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.

De laagste prijs garantie is voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.
Uitgesloten van de laagste prijs garantie zijn prijswijzigingen die door de onderkleding fabrikanten worden doorgevoerd voor de gehele markt.

Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van ons doorslaggevend.

Wanneer u aanspraak wilt maken op de laagste prijs garantie kunt u voor uw aankoop of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum een e-mailbericht sturen met in ieder geval de volgende gegevens:

- Uw naam, adresgegevens, e-mailadres en e.v.t. uw ordernummer.
- Een volledige en duidelijke omschrijving van het product.
- Een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.Openingstijden

Telefonisch contact +31 58 203 72 82
Maandag 13:30 t/m 16:30
Dinsdag t/m vrijdag
9:30-12:00 / 13:30-16:30
Passen alleen op tel. afspraak!
Aangesloten Thuisvergelijken


Contactgegevens

Lingeriehuisonline B.V.
J.H. van Aismawei 89
9045PH BITGUMMOLE

+31 58 203 72 82
info@lingeriehuisonline.be

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van Nieuws en Acties!